torsdag 28. august 2008

Jippi og UFF

"Ja takk begge deler", sa Ole Brumm, og det seier gjerne eg også, men det er kanskje litt umulig.
Det er veret eg tenkjer på. UFF det regnar på Vestlandet, og det er vi ikkje vant til denne sommaren,... og det har regna i snart 24 timar,... forferdelig vått ute, og det er mange uteting eg plutselig ikkje kan gjere. Ikkje kose meg med malearbeid ute, gå i hagen og nyte plommene leeenge under eitt av trea mine, smårydde litt og slenge meg i dekkstolen min med eit blad eller handarbeid.

Men JIPPI også, for no har Vårherre sett i nåde til min tørre hage, han har nok sett at mine potteplanter har fått godt stell, men mine stauder og busker var begynt å bli så skuffa over meg at dei begynte å henge med både blad og greiner. Så ein skikkelig dusj frå oven var nok på sin plass. Men saken er vel heller at vi treng ein flaum frå oven for å bløyte røtene på buskene mine,.... og det vil eg gjerne unngå.
No når det var begynt å bli koselig å sitte ute med tende lys på verandaen, og nyte varme seinsommarkveldar,...... plutselig frister det ikkje akkurat så mykje ,...... pledd og paraply og tende lys er vel ikkje akkurat det eg vil ha.Så slik er det med oss bortskjemde Vestlendingar no, berre så vidt vi klarer 1 dag med regn. Men vi får vel begynne å øve oss sakte men sikkert på det kommande berømte Vestlandsveret.


Berre vi får litt til av sol først..........

5 kommentarer:

MOLLY sa...

Jepp, det er akkurat det jeg flyttet fra...hihi;)
Her er det klar høstluft og blå himmel, og vindSTILLE!!!! det er deilig det;)
men for all del, jeg ønsker dere litt sol da...hihi:))

Anna Lisa sa...

Koselege høstbilder:)
Her på Island er det så fint for tida. Eg går meg lange tura:)
Ønska deg ein solrik og lang og deilig høst :)
Klem

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Tack för titten på min blogg och dina fina ord. Tycker oxå att det är så mysigt när man får börja tända ljus! Kram Petronella

Nyperosa sa...

Heisan,

har nettopp oppdaget
mjøl og sukkerposene
dine, veldig snålt.

Gò helj.

Klarafina sa...

Hei!
Det ligger en award til deg på min blogg.
Ha en fin uke!