laurdag 23. august 2008

Frukost i det GRØNNE

Å vakne opp til endå ein solrik morgen er berre heilt fantastisk. Heile denne veka har vore nydelig på Vestlandet, fine temperaturer og sol kvar dag (litt skyer har vi hatt innimellom).
Så kva er då meir passande enn å innta ein god og lang frukost på verandaen? Midt i solveggen, flotte blomsterfargar rundt meg og med min nye GREENGATE-kopp i handa!! Perfekt!


Omsider fekk eg tak i denne koppen, Live-in i sentrum i Ålesund har Greengate varer, og meir står i bestilling sa dama i butikken.

Frukosten smaka fortreffelig, gode skiver, frukostegg og kaffi i nyekoppen! Og sola skin på nokre av mine fine pelargoniaer.
Mårbacka og President (klematis)
Ønsker alle mine besøkande ein fin laurdag,.... og mange OL-Medaljer i dag!

5 kommentarer:

MOLLY sa...

Her var det sommerlig og friskt:))) Man blir bare glad av slike kaffekopper, og med sol i tillegg, og vakre blomster...Ja, da er dagen fullkommen:))
Her ligger parabolen gjemt langt unnder ting, for her er det ingen som har tid å se på TV, veldig lurt egentlig, for man blir så mye mer effektiv...hihi;) Men vi heier med Norge, og får løpende info i nærbutikken over veien...hihi:)

Kari sa...

Kjempenydelige bilder :)
Så herlig å se at sommeren ikke har sluppet taket enda...

Ha en fin lørdag og kos deg...

Linnéa sa...

Hej hej!
När jag målade tavlan i trappen mätte jag och använde en schablon för att göra stjärnorna. Tavlan var vit först och så målade jag svart i fälten jag måtatt ut. Pilligt, men inte så svårt. :)
Jag rekmmenderar verkligen Nordsjös Ready V snickerifärg (vattenbaserad)och under den använde jag Häftgrund V från Nordsjö. Lycka till med din trappa! Tack för kommentaren i min blogg! Kram// Linnéa

Anna Lisa sa...

Ja, det har vore herlege dagar her også. Deilig
Nå reiser eg til Island i nokre veker. Håpa der er fint også.
Ha en fin dag!!
Klem

MY WHITE COTTAGE sa...

Vilken härlig morgon och porslinet från GreenGate är såååå fint! Har själv just den äggkoppen, dock inte kaffekoppen... tyvärr!

Må så gott!
Kramar Jenny