måndag 23. juni 2008

Mikkel Rev was here!!!!


Hjelp! No er naturen begynt å bli vel nærgåande her hos meg! I går kveld sat eg fredelig i stova og såg på tv, og plutselig var det et brak på verandaen min. Juliann spratt selvfølgelig opp for å sjå,... og trudde ikkje sine egne auger. Ein vaskeekte rev stod på plenen rett innanfor verandaen min, men sprang då eg let opp verandadøra. (skal tru om den nye landbruksministeren vil bli kvitt rovdyr på verandaer også??)

Eg skulle selvfølgelig hatt kameraet i handa der og då for å bevise for resten av familen kva eg hadde sett! Reven var vips borte, men spora ved kattematen var tydelige, så dei får holde som bevis.

Dette vart så spennande at eg heiv meg i skoa for å sjå om vinduet til mi einaste gjenlevande høne var igjen,- det var det og høna lever! Men i det eg gjekk bak løa vår for å sjå om Mikkel sat på lur der, ja då såg eg 2 hjortar som gjekk og beita på ei nyspirt eng,.... makan til dyreliv denne lyse kvelden!

4 kommentarer:

Bara Gry sa...

En sulten Mikkel er ikke bra å ha i närheten da man har höns....Har lest inn meg litt på det seneste som har hendt her hos deg, og så kjedelig att Tuppeline er borte. Man blir faktisk glad i dyra sine. Vi hadde höner og en hane når jeg var liten, sammen med en masse andre dyr. Vi hadde liksom en Noas ark, for det var to av hver (griser, kalver mm.) og flere höner. Vi fant faktisk igjen nebb og klör ute ved flere tillfelle og kom etterhvert på at det var hauk som hadde tatt de.

Gratulerer også med premien inne hos Emmeline. Kjempefine saker du fikk!

Ha en fortsatt fin sommer ;-)

Klem Gry

Odd H sa...

Her hos meg vandrer det rev både vinter og sommer, og det utenfor stuedøra. Elg kommer også og legger seg på kne på vollen og eter. Folk nekter å tro at elgen kneler for å ete, men de får nå se det ved selvsyn hvis de kjører forbi. Mangt og mye av dyreliv her hos meg.

STRIKKEMOR(O) sa...

For nokre år sidan låg det ein daud rev ovanfor granhekken vår. Før den tid hadde eg ikkje tenkt så mykje over at her kunne vere revar som luska rundt i hagen nattestid. Men det er kjekt med eit variert dyreliv!

mali-mo sa...

For et spennende dyreliv du har utenfor huset ditt! Og så nydelige hester du har!

Koselig å oppdage bloggen din!Har vært og kikket litt i dine tidligere innlegg jeg ;)