måndag 2. juni 2008

Joy in the summer!!

No har den kvite brikka mi frå innlegget 25. mai endelig fått på teksten sin, JOY! Og det er veldig moro å sjå kor lite som skal til for å endre utsjånaden på ein ting.

Denne karaffelen er den samme som eg kjøpte på loppemarked i vår, liten og søt glaskaraffel og enkel i forma. Eg vart litt overraska då eg var innom butikken Fryd i forige veke, der stod det både glas og fat med samme mønster,..... i plast. Men kven kan sjå det?????
Skal nok kjøpe meg fleire slike glas, for til og med junior på 13 år tykte dei var stilige å drikke av! Denne serviettholdaren er også ny av året, greit å ha ein med klype på om det bles litt ute.

4 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Kjempe fint karaffelsettet. Praktisk når det er av plastikk, då kan man bruke det ute ja :)
Ha en fin dag!!
Klem

jorunnslilleverden sa...

Brettet ble fint! Utrolig hvor lite som skal til noen ganger for å friske opp.

Sara sa...

Hei Juliann,
I thought I'd just say hi since I visited your blog and will probably visit in the future too. You have a nice blog, I love the pictures! Im finnish and I dont write very good norwegian but I can read and understand it - my husband is norwegian and I have learned a little bit from him.

Luftslottet sa...

Nydelig karaffel!! Jeg er ikke så flink til å bruke in, glemmer den liksom, men nå skal jeg jamen finne den frem:) Forresten...er det du som har laget masken på sidemenyen? Jeg liker den utrolig godt, et kunstverk:)