fredag 4. januar 2008

MAT!

Må komme med eit anti-innlegg til alt nyttårs-hysteriet rundt trening, slanking, sunn mat osv. Selvfølgelig bør vi ete sunn mat, men vi må heller ikkje få dårlig samvit allereie no på 4. dagen i 2008!


Det finst så mange sortar mat, og til ulikt formål, med dette meiner eg at vi treng skikkelig mat som gjer oss mette lenge, noko salt innimellom, og så noko skikkelig godt for augene og humøret! Det er den vesle godbiten som vi plutselig treng!!! Og den gjer godt må vite!! Og den skal vi både nyte lenge og ete med godt samvit! Enige???


Det måtte bli eit lite matinnlegg akkurat no fordi eg nettopp har putta ein RESTE-FOCCACIA i ovnen, så no sit eg og siklar etter den!


Men eg vil også tipse dykk om ein flott dansk blogg, New Yorker by heart, med fantastisk mange matoppskrifter og flotte bilder.
Bilde er henta frå bloggen http://newyorkerbyheart.blogspot.com/

Ta eit besøk dit, og lagre linken! Eg har den også på høgresida på bloggen min. Og tipse meg gjerne om fleire slike gode sider!

9 kommentarer:

Bim H-D sa...

uff... beger mig omgående till den sidan JA... längtar efter något kul att äta - inte julmat ;) och MAT måste man ha - speciellt om man tränar som man gör... :P och så ska vi få kocken att laga den då också - dvs gubben :) Nä, han är inte kock, men brukar vara den som lagar maten, gillar det... när han inte är för trött som alla andra... eller man gillar inte att laga mat när man är trött, så heter det ;) Hm... ska se om jag inte har några länkar till bra sidor med mat... ska leta i mina gömmor... http://www.tasteline.com är en bra sida med massor att välja på ;) bara skriva in vad man har hemma och få en maträtt serverad, ja nästan då ;) svenska dock, men det kanske fungerar... eller den kanske finns på annat språk också - har aldrig kollat, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn vars egna receptsidor verkar ha gått i graven, hm... får leta upp ny plats i rymden åt dem... när få tid över??? rensar redan dator och verkar ALDRIG bli klar, bläää... vill INTE spara ner onödigt så det tar tid... ting tar tid, som det ju så vackert heter ;)

STRIKKEMOR(O) sa...

Ja, eg brukar bambuspinnar 2,5. Eg har strikka eit sokkepar i Fabel som eg gav vekk i julegåve, men eg glømde å ta bilde av det. Då brukte eg pinnar 3, for det garnet er litt tjukkare. Eg likte for så vidt Fabel ganske godt. Det garnet eg likar dårlegast, men som eg har strikka ein del i, er vel Sisu. For nylonaktig. Opal er best, etter mi meining! Akkurat no er eg litt lei av sjølvstripete sokkar. Har strikka så mange av dei. Herleg å strikke einsfarga til ein forandring!
Einig i matpratet ditt, forresten!

Marie sa...

Eg er heilt einig med deg angåande mat!
Eg har også bilete av rose frå hagen min tatt den 30.des på bloggen. Har nokre av rakettane også, men dei blei ikkje så veldig bra...

Godt nytt år til deg og dine :)

Emmeline sa...

Takk for inspirerende og gøyt matinnlegg. Alltid kjekt å få tips om nye linker, så de må sporenstreks besøkes:)
Ser deilig ut!! Håper du har hatt en fin helg!!!!!!!!!!

Newyorkerbyheart sa...

Hej!

Tusinde tak for den flotte omtale af min side - det er meget flot og pænt gjort af dig :-)

Mange hilsner
Birthe/Newyorkerbyheart

RedRobin sa...

Takk for tipset, den bloggen må sjekkes ut. Ellers må jeg jo bare si meg enig med deg i dine betraktninger om god mat... :o)

Ha en fin dag! :o)

Berit sa...

Mmmm mat er godt! takk for tipset om Newyorker by Heart. Der var det mye matnyttig(he,he!)

STRIKKEMOR(O) sa...

Hei, og takk for sist! Det blir nesten meir "prating" på bloggen enn når vi møtast "live"!! No har eg vore i boksamlinga mi, og der fann eg dei to bøkene som du spurde etter i går. Eg var så sikker på at eg hadde levert dei inn igjen for lenge sidan, men det var altså ikkje tilfelle! Så no skal eg legge dei fram slik at eg hugsar å ta dei med på neste møte.

Anonym sa...

Eg har ein utfordring til deg på bloggen min!
Strikkemor(o)