tysdag 1. januar 2008

Med blanke ark......

Årets første innlegg! Fann det best å ikkje gløyme å lage innlegg på årets første dag, men eg har ikkje tenkt å være like ivrig som eg har vore i desember,...trur eg. Reknar med at det vil gå i rykk og napp slik som tidlegare.
Så herleg å starte på nytt og skubbe det gamle bak seg. Tenk på alle muligheter som ligg foran oss, alt vi kan gjere, lage, finne på,...... og ikkje gjere!!

Denne dagen er ein slik dag ein kan dra pusten skikkeleg djupt og gle seg over at no går det mot sommar og lysare tider. Ikkje rart at vi vil ha litt smell og futt i det vi bikkar over i det nye året.


Litt rakettar vart det på oss også, når ein har halvstore barn rekk det ikkje med nokre putt-putt på marka lenger, nei det må opp fort og gale og gje gjenlyd! Kan ikkje seie eg likar det heilt, for kvar nyttårsaft må vi blende for vindua i stallen til hestane og skrue opp musikken på radioen der. Likevel høyrde vi dunk-dunk av spark i veggane medan det kvein i rakettar rundt oss. :)
Her fyres det på!!Far fyrte opp til å begynne med, men han likar det slett ikkje(for storebror , rakettskytter,var på jobb i Ski der han patruljerte i bil som lovens lange arm), så etter litt var det slutt på iveren hos far, han ville heller sjå på andre sine rakettar! Så då måtte mor trå til, men gjett kven han såg på då!! Kjempefarlig å fyre på fekk eg beskjed om, så SPRING!!! kvar gong eg fyrte på!! Ha ha, det gjekk bra!!


Og nyttårsforsett må ein ha, så i det kommande året SKAL eg få rydda litt meir i sykroken min. Har begynt så vidt i dag, sortert i stoff og fått dei i litt ryddigare system.

10 kommentarer:

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Godt nytt år! Rakettar er ikkje kjekt for dyra og nokre av oss vaksne. Er glad kvart år når det er over!

Haldis sa...

Hei!Ufoane mine har vore på den ledige plassen,dei fekk ei skuffe å ligge i.Hylla har mannen laga for noken år sida.Hadde bestemt eg skulle ha pause med å kjøpe stoff, men stadig vekk fristande tilbud.Må sy snart så eg får legge ut noko,har lært litt om bildebehandlig i nyttårshelga.

Lene sa...

Flere som har vært på romjulsshopping, ja. Ahhh, og jeg bare elsker de kulene du har fått tak i i klart glass med sølv. Nyyyelig. Vet du - jeg klarer bare ikke ryde ut jula enda - og kvier meg værre til det bare må gjøres. Tror jeg kommer til å snike unna litt av hvert og kalle det vinterpynt ;)

Vil ønske deg og dine ett riktig godt nytt år - og så gleder jeg meg til mange turer innom her for lange blikk etter snopet ditt :) Mmmm, jeg liker, ja :)

Nyttårsklem fra Lene

Lene sa...

Ps - og rakkettbildene dine var kjempefine, de og :)Jeg bruker nok mye lengre blenderåpning, men det fører også til at bildene blir mer kornete. Vel - vi har akkurat fått nytt kamera med en del utstyr - så det blir spennende å utforske og lære seg ordentlig etterhvert :)

Ingun sa...

Hei....Godt Nyttår...
Ideane er mange og kveldane lange så no er det håp om ting og tang for hus og hage Beste helsing Ingun

STRIKKEMOR(O) sa...

Er berre innom for å ønske deg eit godt nytt år!

Laila sa...

Godt nytt år! håper 2008 blir året da alle dine drømmer går i oppfyllelse!

Under en vind sa...

Hoppas att du har haft fina helger!! Önskar dig ett riktigt gott 2008! Kram!

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann...Jeg har vært innom her før i dag også vet du, men da var jeg på jobb og hadde ikke tid til å skrive en hilsen, måtte bare finne frem til din fine musikk og ikke minst så hørte jeg på Happy New year fra Abba sånn cirka 20 ganger i tillegg, hehehe!
Skjønner at hestene sliter på nyttårsaften, det er det jo ikke så vanskelig å forstå. Men det spørs om man klarer å avlyse nyttårsfeiringen av den grunn.. Ikke så greit det der. Nydelige fyrverkeri bilder hos deg i dag, håper du er i rute ellers også!
Rydde i sykroken er jammen et godt nyttårsforsett som det er lett å holde spør du meg!! Det skal jeg også ha som forsett, for da er jeg allerede i havn....:)

Berit sa...

Godt Nytt År! Håper du får et fint bloggår.