søndag 16. desember 2007

Ein Ektorp i sikte???

I dag er mannen min i skikkelig godlune! Eg har nylig oppdaga at Ikea har 25% rabatt på Ektorp serien ut året, dette er ein sofa som eg har ønska meg i eit halvt år no. Prøvesat den i sommar då eg var innom Ikea i Oslo, men det var òg alt.Så i dag sa eg til mannen min: "Du, eg ønsker meg ein kvit sofa, den er på tilbud hos Ikea no!" Han fekk sjå den på pcen, og då han såg prisen seier han at "det e berre å sukke te og kjøpe!"

Han er heilt sikkert veldig fornøgd med den økonomiske frua si, for han veit at sofaer kan vere dyre. Nokre i familien kjøpte nylig ny hjørnesofa til ca 20 000!! Kunne iallefall kjøpt 9 Ektorper for den prisen!!!Så eg vil herved takke kjekke bloggarar for at de legg ut tips om slikt, elles har eg kanskje ikkje visst om det, Ikea brukar ikkje å ha annonser i dei avisene som eg abonnerer på. Men det gjenstår å sjå om det blir noko kjøp, veit ikkje om dei sender eller om dei har att i det heile!

6 kommentarer:

Karna sa...

Visst sender de sofa, jeg har fått levert på døren, med flere typer trekk, så det er bare å sette igaang!

Kan desverre ikke hjelpe deg med råd når det gjelder fyll til å ha på karaffler, det blir rødvin her hos oss...på bildet er det faktisk litt julegløgg i karaffelen...

Haldis sa...

Katten var i QUILTEMAGASINET 1/06.Minka det litt for det skulle passe til brettet. Kankje du sende Olav på Ikea denne veka, eg skulla hatt ein kommode!!Hadde passa meg å få den til jul,kosta 3000 kr å sende hit.

MITT FARGERIKE sa...

Greit for meg at du linkar meg. Har/hadde Trådsnell på sprayblogg før om du har vært innom den og sett.

Det var ikkje meininga å kalle deg sunnmøring gjekk desverre ut i frå det sidan bilda var frå Vålldinje, lett å sette folk i boks.

Rett skal vere rett, eg likar ikkje å bli kalla møring når eg er romsdaling.

Emmeline sa...

Tuuudelu.
Ja det er bra at noen menn er i godlune når det gjelder sofaer;) Jeg har jo heldigvis troen på at jeg skal få meg en ny sofa eller to ( det må vel bli to) i løpet av den neste uken jeg også! Men det gjenstår å se;)
Artig å høre Lexington historien!
Må si meg enig med deg; de svenskene som fant på det trikset har virkelig vært lure;) Kos deg med gjestene fra Junaiten!

bagateller sa...

Gjeld å smi mens jernet er varmt, og sofaen er kjempegod å sitte i også, ei venninne av meg har den, og i hvitt. Er vel greit nok med sofa til noen tusenlapper, i alle fall for meg. En annen fordel er jo at du kan bytte trekk og det kan også vaskes(forferdelig praktisk når den er hvit). Her kunne vi ikke hatt hvit sofa:S det hadde ikke vart lenge gitt.

Berit sa...

Hei Juliann!
Morsomt at du liker matbloggen min. Sjekk ut linken til Cooking Cache. De har en hel side med Christmas Recipies. Jeg har aldri vært "over there" i jula så jeg er nok ganske blank når det gjelder juleoppskrifter. Skal ta en titt i mine bøker. Jeg samler på kokebøker (i tillegg til en hel masse annet - men det kan vi komme tilbake til) og har et antall amerikanske.