laurdag 17. november 2007

Mine mange julebøker
Eg er veldig glad i bøker av alle slag, og no før jul er det så mange koselige bøker å sjå i.
Her er dei som eg kikar litt i no før jul, ikkjemykje tid til å sitje og kose seg med dei akkurat, men det er kjekt å sjå at dei ligg der og ventar på deg òg!
Tildas Julehus har eg nesten ikkje blada i, håper eg har noko godt i vente. Det same med Julealfabetet, men den har eg tenkt å kose meg med skikkelig når jula er begynt. Kan ikkje lage alt eg ser likevel, er det betre å nyte stemninga i bøkene.Denne boka er artig, har hatt den i fleire år og ser alltid noko nytt å lage der. Både maling og stoff er brukt her.


Boka "Hvid jul" vart eg så frista av i mange bloggar, oppdaga fort at den var umulig å kjøpt, så den har eg lånt på biblioteket. Ei kjempefin bok, så denne vil eg kjøpe når eg ein gong finn den i butikk eller på nettet.

Koselige småprosjekt i papir.


Kort

Rosepynt på greiner.Juletid har eg også eigd i fleire år, tek den fram kvart år, ser og kosar meg meir den enn eg lagar noko. Ei allsidig bok med pynt, mat mm.Litt dyrepynt også.....

2 kommentarer:

Emmeline sa...

Heisann... så fine bøker du har funnet frem. Jeg har noen av disse bøkene, men ikke de to siste. Syns den boken til Mads Moe så veldig koselig ut! Jeg har en annen sommerbok som han har laget og den er jeg veldig glad i...Kanskje dette er noe for meg også!
Når det gjelder den danske boken så vet jeg at det finnes en fantastisk netthandel som selger kjempebillige bøker... Mye billigere enn vanlige netthandlere og kanskje du kan finne den der? Jeg husker selvfølgelig ikke navnet på denne netthandelen, men Den gode feen har skrevet om denne netthandelen for noen uker siden. Jeg skal se om jeg finner navnet til deg så skal jeg komme tilbake med det! Ha en fin helg:0)

mallemor sa...

Du har vel funne nokre ideer til møtet 11. desember ? Eg var på Bokuben i Førde igår og provienterte litt.