onsdag 14. november 2007

Time for America!!


Den amerikanske steminga i heimen er stigande!!!! Årsak??? Om 9 dagar kjem dattera mi heimatt frå den laaange ferien sin, ho reiste 9. aug med bil og bagasje til New York og har køyrt tvers over heile kontinentet!! Og har bokstavleg talt stranda på ei strand i California!! Nærare bestemt Venice Beach i Los Angeles. Der har klimaet vore fortreffeleg,...... og ein kar!!!! Sånn er skjebnen, noko som mor har frykta heile tida frå ho for!! Men får seie som ein Disney-figur: "OH, how romantic!!!"
Skal nok ta han i augesyn, for ei veke ut i desember landar han i Norge og blir både julegjest, turist og kavaler!! Så i år må eg lære meg litt om amerikansk jul, og han om norsk!! Spennande tider dette!
Her er bloggadressa til dattera mi, med reisebrev og opplevingar på turen!

I denne samanhengen må eg få vise den Amerikanske kakeboksen som eg fekk av henne i fjor til jul. Ho var på reise den hausten òg, og avslutta med juleshopping i New York. Eitt av ynskja mine var ein fin kakeboks, og det fekk eg virkelig. Fyllt med gode kaker var den òg!

For nokre år sidan fekk ei venninne av meg ein slik nydelig hekla bamse som julehelsing frå Amerika. Eg falt heilt for denne yndige karen, og året etterpå fekk eg låne den og hekla ein same sort. Har hatt nokre som pynt i juletreet mitt, og nokre har eg gitt bort som små julepresangar til både små og store.

No har eg hekla nokre nye, så dei som er interesserte i ein slik, kan finne dei i Julianns Bu!!

5 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Hej Juliann!
Roligt att du skrev en kommentar hos mig och att du gillade musiken.
Vilken fin amerikansk kakburk..
Roligt att dottern din snart kommer hem igen.
Förstår att du längtar.
Kramar Eva Agnes

Emmeline sa...

Så koselig at datteren din kommer tilbake fra USA. Høres jo ut som om hun har hatt en fantastisk tur!
Blir jo spennende å møte den amerikanske kavaleren også; Brad Pitt, George Clooney --jo de har vakre menn i det landet syns jeg.
Boksene dine var så fine. STilig motiv syns jeg--skikkelig julestemning!!

Under en vind sa...

Det låter verkligen som om du har spännande saker framför dig i juletid!!! Trevlig helg! Kram!

Jenny sa...

Vad mysigt!
Förstår att du längtar efter dotten din!
Ha en mysig/koselig helg!
Kram
Jenny

Landliv sa...

Så spennende med datteren din da!! Høres jo romantisk ut da - må innrømme det... Nå skal jeg innom reisebloggen hennes - blir spennende!
God helg!