onsdag 21. november 2007

Julemusikk

For nokre dagar sidan kom eg over link til ei musikkside der eg kunne lage mine egne favorittlister som eg kan spele av direkte. Eg laga då ei liste med diverse musikk som eg fann fram til, også litt julemusikk.

No har eg laga ei eiga liste med Julemusikk (ligg på sidefeltet til høgre på sida), kjekt å ha ei liste med berre dei fine melodiane, og raskt å rydde bort etter jul!

Foto:

http://lamaisondouce.canalblog.com/Her er linken til dei som vil prøve seg:

http://www.projectplaylist.com/

Og så må dei som prøver dette gje meg eit hint, så får eg høyre andre sine musikkvalg!

4 kommentarer:

Emmeline sa...

Hei Juliann. Nå skal jeg komme med en innrømmelse: Her hjemme har jeg ikke høytalere på dataen. Dvs jeg har men de er ikke i bruk. Det ble så mye støy fra junioravdelingen så vi kunnen det ut...
Men på jobben har jeg faktisk vært innom siden din og klikket meg derfra videre gjennom lydlinken din.. ( huff skal jo ikke blogge på jobben) men greit å ha litt lyd på i bakgrunnen.
I morgen kommer jeg nok innom for å høre mer på julemusikken din, I love julemusikk nemlig!

Elin sa...

Veldig kult dette! Kan eg få vite korleis du greier å publisere lista di på sidefeltet?

Audrey sa...

Hi! Thanks so much for putting a photo of my blog on yours, it would just be nice if you could tell were it's coming from or make a link to my blog when you use my pictures... ;-)))
www.lamaisondouce.canalblog.com

Cathrine sa...

Hei! Var på nettet og tullet litt rundt i dag, letet egentlig etter julemusikk, men google sporet meg inn på din blogg her. Vet ikke hvem du er, men, ja, ville bare si at bloggen din er fin, musikken din er god og etter å ha lest det du har skrevet om deg selv og livet ditt, så virker du som en utrolig søt søting :) Elsker interessene dine !
Ja, var i grunn bare det jeg ville si.
God jul!