søndag 18. november 2007

Mitt søndagsarbeid

Med fin bakgrunnsmusikk frå bloggen har eg i dag holdt på med 2 maleprosjekt!! Her er det berre slik, enten stillstand eller så er det full rulle!

Og rullen har rulla i veg i dag, og kosten har gjort sitt.

Første prosjekt er baderomsinnredninga, har hatt lyst til å skifte den lenge, men fann no ut at eg kan heller male den og prøve det ei stund. Mange malar oppatt gamle møblar og det vert ofte veldig vellukka, innredninga mi er vel ikkje gammal nok, men eg håpar det blir bedre enn den var. Har no grunna den og skal male over med fargen Eggkvit.Det andre prosjektet er entreen, knøttliten er den og mørk har den vore lenge. Eg starta med å grunne panelen med oljegrunning, og ein time etter at det var gjort fann eg ut at kanskje skulle eg grunne veggane også. Der brukar eg vannbasert maling, og brukar ein rest med lys maling som første strøk. Eg må sikkert ha to strøk til med den rette fargen, skal bruke Cafe Latte som eg har hatt ståande ei stund (til eit anna prosjekt), får håpe den fargen er lys nok.

Før

Grunning av panel

Eg skal også måle døra, skal bruke eggkvit på den og panelen. På døra har eg lyst til å få på ein tekst, td. Welcome (men litt dumt på den døra, ein ser det jo kun når ein skal gå ut!!). Eit anna ordtak eg har tenkt på er There is no place like home.

Eg lurer på å bestille teksten frå Wallwords, har sett i bloggen til Emmeline at det var både billig og enkelt å bestille der.

Kan tenke meg fleire fine ord/uttrykk å velge imellom, så eg håpar no at mange lesarar vil komme med gode forslag til meg i kommentarboksen!

Her har eg grunna ferdig. På denne døra er det eg vil ha ein tekst.

6 kommentarer:

Mallemor sa...

Voldsomt kor du sjauer på. Eg koser meg med å bli ferdig med ting, mens gubben er begy å rive på kjøkkenet. Vi får kjøkkeninnredninga ei veke før opprinnlig plan. Så no er det brått om. Rør og kontakter som må flyttast, gammal strie som MÅ vekk. + ei horj med andre ting som må på plass først. jaja........

STRIKKEMOR(O) sa...

Så flittig du er, både med blogging, sying og oppussing! Boksen har eg kjøpt på En rød tråd. Har ikkje lagt merke til han før no. Har ønska meg ein sånn lenge....

Emmeline sa...

Skal si at du er i full sving... Spennende å følge med på utviklingen hos deg fremover! Jeg har malt omtrent alt hos meg med eggeskall eller eggehvitt alt etter hvor man kjøper malingen
(fargen er den samme) jeg syns det er en varm og fin farge. Blir spennende å se hva du finner på fra wallwords. Jeg fikk en hel liten bok med ordtak med på kjøpet da jeg bestilte, men det meste der er jo på engelsk. ( Jeg klarer rett og slett ikke å få fatt i denne boken nå, for peisen står foreløpig plassert rett foran den skuffen der det lille heftet ligger, hehe)
Hvis det skal være på en utgangsdør --og noe du ser på vei ut bør det absolutt være noe med velkommen tilbake eller noe annet og mer koselig. There is no place like home var jo egentlig helt perfekt. Husk nå bare på å måle ut plassen på døren og bestill riktige mål. Lurt å bruke inch kalkulator!! Spennende for oss å se hvordan det blir iallefall! Lykke til!

Laila sa...

Hei, og takk for fin kommentar i bloggen min.

Hva med Velkommen tilbake/Welcoma back, vel hjem, på gjensyn eller noe i den sjangeren på den døra??

Ellers blir nok den baderomsskjenken kjempefin. Ligner jo igrunnen litt på Ståt fra Ikea. Bare at din er i heltre og har bredere planker. Jo det har jeg tro på blir bra.

SEASIDE LIVING sa...

Tack för dina gulliga ord hos mig!

Här målas det för fullt ser jag. Det kommer bli toppenbra när det blir färdigt!! :)

Ha en jättebra vecka!
Kramar från Jenny

Haldis sa...

Hei! Må berre ønske deg lykke til med oppussing. Vi har hatt mykje godt arbeid med gang oppe og nede, caffe latte har fargen blitt her. Listing og trapp igjen.Skal du på Ikea med stor bil må du tipse meg, skulla hatt ein komode. Det er mange fine juleting å applikere på, eg ville ha heilårs gave.