laurdag 22. september 2007

Velkommen til bords!

Det er lørdagsmorgen, ute heng skyene tungt i fjella, det regnar i byger med store dråpar av og til, eg ser eit lite solstreif nokre minutt, med flott regnboge, men så blir alt grått igjen.

Det er tid for å lage til frukost! Kokar egg og kaffi og dekker bord. Godt å ha god tid om morgonen når ein ikkje skal på jobb, kan gjere meg litt ekstra flid med pådekkinga. Det er heilt stille i huset, klokka er litt over 8, eg tenkjer på dattera mi i LA som sikkert ikkje har lagt seg enno (9 t tidsforskjell), og hverken mann eller barn har stått opp.


Har sett på "Ring så spelar vi" på svensk P4, og til lyden av radiostemmer, musikk og regnet som trommar på taket set eg meg til bords for å nyte frukosten min. Det hadde vore kjekt å ha nokre av dykk ved bordet no, så velkommen på frukostbesøk!!

7 kommentarer:

Lilly sa...

Heisann!
Så kjekt at du har vært her:) Det speilet er et gammelt IKEA speil, som jeg har gjort litt forandringer på, så det kommer nok inne til meg...hihi;)
Ha en fin lørdag:)

Karna sa...

Så koselig det så ut, ha en fin lørdagskveld!

Mallemor sa...

Kan vi komme alle 13 i morgon før kursstart?? Sånn i 8 tida?

Kreoline sa...

Så koselig, jeg kommer gjerne og holder deg med selskap, jeg elsker koselige og lange frokoster. Nydelige ting du har funnet på loppis, hm, skulle gjerne hatt tak i sølvfatet for det var vakkert. HA en fin søndag. Klem.

Jenny sa...

Hejsan!
Viken mysig blogg du har!
Jag länkar till dig också!
Kram
Jenny

Tiril sol sa...

Du må no bare rope over vegen, skal eg komme og holde deg med selskap:-))

RedRobin sa...

Takk, jeg tar gjerne litt mat jeg. :o)