tysdag 17. april 2007

Pelargonia


Det kom 2 kjekke sendingar til meg i posten i dag, og det er ikkje kvar dag det skjer! Den eine var heklekrokane som eg nemner under her, i den andre var det stiklingar av Pelargonia! Fann dei òg tilfeldigvis v/blogging, så no har eg fått meg nye sortar som eg aldri har hatt før.

Eg er no eigar av Dronning Ingrid, Mårbacka og Appleblossom Rosebud! Gledar meg til å få dei i blomst!


Sjå innom sida her Pelargonia.no og forstå kvifor eg måtte berre få meg nokre nye!

8 kommentarer:

Elin sa...

Ein skal ikkje snakke stygt, men fytti katta kor fint det teppet ditt blir! Og dei blomstane, vel, du får ha lukke til, og så blir det vel avleggarar på bloggetausene.....Spent på resultatet av heklekrokane, kunne du ikkje berre bestilt eit heilt hiv til heile hurven som må ha alt dei ser (hehe), du veit du hadde fått avsetnad på det.

@tone sa...

Pelargonia, ikkje berre fine blomster, men navnet då. Eg synest enkelte ord er kjekke å seie, og Pelargonia det er eit slikt go'ord

Hemma på landet sa...

Jag älskar pelargoner jag. Kram Stina

Mallemor sa...

Det blir vel avleggare til oss andre når du har fått mange nok?

Elin sa...

Omsider fekk eg kome meg inn på comments med deg. Mykje trøbbel. Dette er ein test. Ha ei fin veke. Eg har hatt ei hard helg!

Lindas Hus.. sa...

Gleder meg til å se dem blomstre.

HeiGrim sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min! SÅÅÅ mye fint du lager, og pelargoner er koselige blomster og holde på med. Prøver meg stadig på overvintring, men lykkes ikke alltid, har kun en igjen i år så jeg må supplere....

Pam sa...

I understand your English very well.

Good luck to you and your group with your Dear Jane. I'm sure you will like doing it very much.

I find the CD very helpful.