laurdag 28. april 2007

GladteppetDenne helga har det virkeleg vore hekleveir ute, men,.... då er det òg så mykje anna som eg ser må gjerast, så det har vore minimalt med hekling. Men har iallefall hekla "minst 1 stav" i dag då!!Fann denne boka tilfeldigvis på nettet, den var omtalt i ein blogg, og ved søk på Amazon fann eg den, kostar rundt 15 dollar. På Amazon kunne eg sjå litt av innholdet i boka, her er det litt av kvart av hekling og kanskje strikking òg trur eg, eg såg mest på alle dei fine fargekombinasjonane.3 kommentarer:

Ronille sa...

Gladteppet ditt blir kjempe lekkert. Har lagt mitt tilsides et par dagar. Har prolaps i ei skulder, så dette var dårlig medisin :)

Mallemor sa...

Teppet er lyst og fint. Du tar det vel med på onsdag? Eg har strikka lester denne helg + klubbe middag hos svigermor.Ei herleg helg.

Strikkemor(o) sa...

No har eg vore inn på Amazon og bestilt boka som du har lagt ut bilde av, pluss ei til (Buy together)! Eg er blitt hekta på stavar, men må nok snart få meg ny og betre heklekrok. Fekk vite i dag at En rød tråd jobbar med saka. Etter anbefaling frå ei viss dame.....