tysdag 17. april 2007

Gladteppet

No trur eg Gladteppet mitt skal bli endå gladare, for no har det fått seg ny krok! Heklekrok frå Danmark! Den heiter Clover soft touch crochet hook.


Litt skummelt med alle tips og tilbud ein kan komme over når eg sit og hoppar frå blogg til blogg, men der er no òg svært nyttige ting! Har sett at Ella og Liselotte i Danmark hadde ein spesiell sort heklekrok som eg ikkje har sett før, og den såg ut til å være god å holde. Det er den òg! Så Elisabeth Augusta,- denne anbefaler eg! Såg at du lurte på kvar ein får tak i slik krok.Eg bestilte 2 stk à 42,- på nettet hos det danske firmaet Bendix garn, betalte med Mastercard, så dei sende heklekrokane i konvolutt med porto 10,50!! (danske kroner).

I helga har eg vore på årets første tur med campingvogna, og eg har tenkt å bli klimaflyktning når det regnar som verst her på Vestlandet! No står den fint plassert aust for "Vannskillet", så no håpar eg på flott heklever kvar gong eg kjem dit. Flott å sitje ute å hekle med sol frå klar himmel i kontrast med snøkledde fjell i himmelsjå!

6 kommentarer:

Mallemor sa...

Dette teppet ditt blir jo berre finare og finare det.Fort fram over ser det ut til å gå og.

Dinemor sa...

Herlighet så langt du har kommet, det er jo ikke lenge siden du begynte jo! Så fint det blir! Og navnet passer perfekt :) Ønsker deg en fin vårhelg!

Elisabeth Augusta sa...

Tusen takk for at du fortalte meg hvor jeg skal få tak i heklenålene. Skal bestille meg noen når jeg får områdd meg litt. (nettopp hjemme etter tre uker bortreist)

LivM sa...

Teppet ditt blir skikkelig flott. Spennende å se det ferdig!

STRIKKEMOR(O) sa...

Teppet ditt blir så flott! Kor tjukt er garnet du heklar med? Er du nøgd med den nye heklekroken?

Torill sa...

Det ser helt nydelig ut, det teppet ditt!!