søndag 29. april 2007

Drivhus!!!

Endeleg har eg fått meg drivhus!! Målet er nesten nådd, for det er egentlig eit litt STØRRE eg ønsker meg, eit som eg òg kan være inne i. No er det berre plass til pus der.....
Eg såg eit liknande i ein blogg, og med hjelp av eldste guten min som var på veg heim ein tur, så fekk han kjøpt dette på Plantasjen på Lillehammer. Han fekk tilsendt bilde på mobilen sin, så då var det enkelt å vite kva han skulle handle til mor!


Låsen er litt stilig og antikk synest eg.

Har tenkt at alle pelargoniastiklingane mine skal stå der, men i dag fann eg ut at eg måtte plante dei om i større potter. Dei såg straks mykje flottare og større ut i dei nye pottene, og dei ser ut til å trivast godt.

5 kommentarer:

RedRobin sa...

For et flott drivhus!

Pelargoniastiklingene er jo allerede kjempestore, de kommer nok til å blomstre flott til sommeren. :o)

Pernilla sa...

Åh, ett sånt växthus har jag också! Kul att du varit inom min blogg, och det var en riktigt bra idé att göra en lista på loppisar, butiker etc. Det är ju många som kommer hit på semester. Och ja, sommaren har kommit hit. Jag och barnen var på stranden i förrgår! I lä bakom bilen och med kläder på var det riktigt skönt! Ha en trevlig helg och ta vara på solen!

toja sa...

Det var et lekkert drivhus. De ser flotte ut pelargoniastiklingene dine. De kommer sikkert til å bli fine i sommer. Mine har ikke hatt en god vinter, tror det bare er 3 av 15 som har overlevd!

Lindas Hus.. sa...

For et flott lite drivhus. Stiklingene var fine di også.

Snøstorm sa...

For et nydelig lite drivhus. Hvor kjøpte du det??