søndag 7. februar 2010

Vårpust....

No når snøen har lege her heilt sidan før jul med sitt kvite lag over alt, så er det herlig å sjå alle desse vårfargane. Eit knalltilbod hos Plantasjen med Primula til kr 13 pr stk gjorde at eg kunne tillate meg å gå litt amok. Omtrent som eit barn i ein godtebutikk på svenskegrensa!
Men med morsdagar i sikte så fann eg ut at eg kunne kjøpe så eg hadde å gi bort. Fann svarte avlange potter med plass til to potter, så dette skal bli presangar som eg skal overlevere snart. Om eg ikkje ventar til "rette" dagen, så syns eg det ikkje gjer noko, for ei mor treng no all ære ho kan få uansett dag! Og aller helst kvar dag!
4 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei på deg, så nydelig, godt å unne seg blomster nå i denne snørike tiden. Lengsel etter vår, det hjelper med litt blomster, kos deg på en søndag, klem fra Mona.

Anonym sa...

Kjempefine bilder:)

Frk. Maya sa...

Hei!

Jeg er ny innen hekling, og spurte i et innlegg hos meg om noen hadde tips til bøker/nettsteder osv som kan gjøre nybegynnertilværelsen lettere. Et av tipsene jeg fikk var oppskriften på oldemorsrutene dine (fra februar i fjor). Jeg har laget et innlegg inne hos meg med alle tipsene jeg fikk. Og jeg har tatt med oppskriften din (linket selvfølgelig). Men så kom jeg på at jeg kanskje bør spørre først. Jeg håper det er greit for deg at du blir nevnt, hvis ikke er det bare å si fra:)

Maya

Linda sa...

For noen fargeglade skjønnheter.
God helg! :))