tysdag 13. januar 2009

I overmorgon????

Eg meiner å ha lest ein stad at den 15. kjem den nye Tilda-boka ut, Tildas Landsted. Ser ut til å være ei sommarleg bok med nye og artige figurar. Bildet har eg lånt frå Jordbærstedet som har lagt ut dette og fleire bilder.
Forlaget si omtale av boka:
Forlagets omtale:Drømmen om stedet på landet kan leve videre ved å titte inn i Tildas landsted! Her vil du finne noe for en hver smak. Inspirasjon hentet fra stranden med sydde konkyler og strandslott. Et bord dekket til selskap med sydd muffins, ku med englevinger, dukke med kjole inspirert av Jane Austin. I boken får du mønster til to dukkevenninner. Du møter dem sammen og alene, på kjøkkenet, som husets prinsesser i budoaret, og i 1800-tallsinspirerte badedrakter. Lekefest med skogens dyr, alle får du mønster på. Oppbevaringsbokser og kurver sydd i stoff eller trukket med papir, og et fugleskremsel sydd i stoff som har fått sin sentrale plass i hagen. Dette og mye mer får du her. Alt er godt beskrevet og illustrert av Tone Finnanger. Velkommen inn! Levert av © DnBB AS

2 kommentarer:

Klarafina sa...

Denne må jeg jo bare ha når den kommer for salg!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Var innom quiltebutikken på vei hjem i går men den var ikke kommet ennå.Gerd G.Merkesdal kommer også med ny bok snart,så omtale hos en vennine som er med i hobbyklubb.Fin den også.
God helg!Linda :))