laurdag 20. september 2008

Kveldskos

Fredagskveldar er lik kosekveldar, for då er helga begynt. Då er det ekstra koselig å setje seg i godstolen, tenne litt lys og kanskje ha litt tid til tv-titting?
I går kveld såg eg på Beat for Beat på NRK, og denne gongen var det fantastiske norske og svenske artistar som deltok. Ei stemmeprakt på dei som var heilt utruleg, og dei valde songar frå musicals, duett à la Celine Dion og Andrea Bocelli og norske og svenske viser. Då var det herlig å nyte freden i godstolen foran tende lys på bordet mitt!!!!
"Hjerter på tråd" er ein av mine favorittblomster, denne har eg på bordet mitt.

...og dette er min yndlingsduk, lett vaskbar, ferdig skrukkete og treng ikkje stryking, og står aldeles i stil til mitt ekte slitne salongbord!!

10 kommentarer:

goooooood girl sa...

So good......

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Godt val av program i går, eg såg Skal vi danse, og blei heilt nedpsyka av idiotiske norske stemmarar!
Elles kos med haust...vi treffast kanskje på messa?

Drømmen om en eplehage sa...

jeg svitsjet litt mellom nrk og tv2 i går samtidig som jeg satt med laptoppen.
Ble litt både og og klarte ikke helt å kose meg med at det var helg når huset var tomt. Storeguttene på vifft, Eplekarten på jobb og lillehjertet sov søtt i sengen sin. Burde jo nyte det, men liker helst å dele helgene med noen jeg :) I kveld kommer en venninne og det skal bli kos!


Ser du har vert i Ålesund nylig... Skulle sagt fra så skulle jeg ha satt på kaffen og bakt eplekake med epler kjøpt på Rema. Hi, hi!
Ha en flott helg videre.
Klemmer fra Tove.

Haldis sa...

Hei! god helg vidre. I helga er eg i Trondheim, skal du ha noko på Ikea er det berre å ringe!

2ne sa...

Flott valg av duk. Har selv 2 helt like + gardiner i samme, er veldig glad i de jeg også. Ser ut som du klarer å kose deg.

Anonym sa...

Heisann. Stikker innom med en god helg klem :)
Ronille

Tingelingeling sa...

Så hyggelige stemningsbilder! jeg er er også svak for hjerter på tråd. Sant å si liker jeg hjerter i alle varianter:-)

Jeg skulle gjerne vært med på det siste kurset, såg lurt ut. Minte meg om noe jeg lærte på mitt aller første lappekurs ( det het det på åttitallet...) Men det har ikke akkurat vært praktisert, og sannsynligvis helt glemt..
Ha en fin helg!

*Hege*-mine små skatter sa...

Kjempesøt blomst!!! Og den duken-strykefri...-hadde vært midt i blnken for meg... ;)

Karna sa...

Kos deg, her er det fullt kaos, og jeg må jo bare bli ferdig også...Skulle heller reist og besøkt deg tror jeg...her var det koselig!

alma merethe sa...

Heia. Ja fredagskveldene er koselig. Masse å se på. Men nå er også lørdager blitt en Nrk kveld også. Kvitt eller Dobbelt og Den store reisen følges med på forøyeblikket.

Kjøkkenet synes eg ble lyst og trivelig. Det gjenstår litt maling igjen. Veggene må også males. De prosjektene de står for tur og orden. Føler eg blir aldri ferdig i mannens øyne. Det er smalt panel eg har over kjøkkenbenken. Bestilte fliser og ventet i 1 mnd på dem. Så kom beskjeden at de ikke hadde dem inne på lager i Oslo. Så derfor ble det panel i påvente av nye fliser, som sikkert kommer en annen gang i mine prosjekter.

Ha en fin søndag.