onsdag 18. juni 2008

Under Grande stjerner i Ektorpen!

Rapport frå ein Ektorp! Herlig å ligge i, og behagelig farge! Ja slik er det i Ektorpen min akkurat no, har flata litt ut i den, behovet var stort for eg slit med ein treg halsbetennelse no. Går på pencillinkur, men foreløpig har den ikkje gjort jobben sin, så eg sper på med litt grøn Dent, det er alltid godt i ein sår hals.

Så no har eg lagt meg nedpå for ein kvil, eller skal eg kalle det ein liten nytelse??? For det er det, har drege over meg mitt gode Grand stjerneteppe som eg har kjøpt hos Annas Rom. Det er eit utruleg godt teppe, vevd tung velour, og vel verdt prisen, for dette er kvalitet! Sidene er speilvende i fargane, ei beige og ei offwhite.


Sofaen står ved sør-vinduet, her står ofte sola rett på og varmar, så i staden for blomster har eg her ein stor seglbåt som eg har kjøpt på ein ferietur i Sverige.


Og blir det for gale med sol inn, så slepper eg ned persienna. Den er òg god å ha når det blir for mykje lys inn på pcen min som sjølvsagt står rett ved Ektorpen!


4 kommentarer:

Cateye sa...

Nyyydelig teppe :)
God bedring!!

Haldis sa...

Det var eit nydelig teppe! Kos deg i sofaen din med teppet!God bedring. Trur ikkje heilt du må dekke til for sola. Kanskje det er anna ver der ut i fjorden!

christinasinteriør sa...

Hei! Fint teppe i fin sofa! Kunne tenkt meg ektorp jeg også men har endel barn innom så jeg tror det blir upraktisk!!
Takk for hyggelig kommentar!

MiaMaria sa...

Hej!
Vacker soffa i vackert täcke!!!!!!
Lycka till inne hos mig!


MiaMaria