søndag 16. mars 2008

Palmesøndags-stemning


Påsketider,....... ein solfyllt dag i går gjorde at det også var store forventingar til veret i dag. Men kva skjer? DET SNØR!!!!! Kvitt tynt vått lag over alt, og sola kan vi visst berre drøyme om. Då vart løysinga å fyre i eit solgult lys på frukostbordet og ete leeeenge. God nylaga kaffi, grove gode skiver, egg og nydelig røykalaks (he, he, skal ikkje seie meir om laksen)


Måtte kjøpe litt påskepynt i år også, både reiret og den vesle grøne høna er kjøpt på Kremmerhuset.


4 kommentarer:

Anni sa...

Hyggelig påskestemning, det var synd at kursus med Pelse ikke blev til noget, hun er en fantastisk kreativ dame, det jeg bruger et celofan og det metalic papir som der er om karameller og chokolader i Quility Street (blandet dåse med chokolade og karameller)har lagt tyl over inden jeg har syet, syr du i mayonaise tuber skal du bruge nål 100 eller også brug jeans nåle, det larmer men er sjovt.

Viveka på Humlebacken sa...

Hej Juliann
Vad kul att du gillar vårt hus. Här har du ju en trevlig blogg, fint med påskpyntet. huset bygger vi i allra sydligaste Sverige, 200 meter från sydkusten. Höllviken heter orten.
Kakelugnen kommer från Cronspisen, jag har lagt länk på sidan.
Vi ses snart igen!

elin1976 sa...

He he ser at disse fugleredene går igjen på bloggen....å jeg som trodde jeg hadde funnet noe ekstra flott. he he
Ønsker deg også en flott påske masse klemmer fra Elin:O)

Randi sa...

Jag har gått en utbildning i antikmålning och då fick vi lära oss att Gustaviansk vit är:
HP Primo 1005
eller
ÄSSÄ 1005Y50R.
Men man kan förstås ta vilken färg man vill! Jag brukar variera en liten aning för att få en mer levande miljö. Har samtliga möbler exakt samma nyans blir det inte lika vackert. Har man 12 stolar runt ett matbord - har de förstås exakt samma färg som matbordet! Sen kan man ju också variera med patineringen. Man kan t.ex. patinera med vitt också! Du får testa dig fram.
LYCKA TILL!
Kram Randi