onsdag 5. desember 2007

Julekakebakekveld!Endelig er eg komt i sving med litt kakebaking, nokre sortar er slike som ein berre MÅ ha! Slik som desse som eg har laga no i kveld, JULEMENN. Vi har alltid kalla dei for julemenn, men det vart visst minst menn i denne baksten i kveld, nissen har eg laga,..... men det er vel ikkje alltid godt å vite kven som skjuler seg under maska???
Juledamer i fleirtal!!
Og når hjerta blir litt lange og skeive,... då blir det både Tildahjerter og hjerter med sving!!


Eg har samla på ulike kakeformer lenge, og har etter kvart fått nokre som eg likar godt, slik som HAREPUS og KATTEN. Eg kom på då eg baka at eg har visst fleire former ein plass, men får leite etter dei til eg skal lage peparkakene.

4 kommentarer:

Hulda sa...

Takk for koselige kommentarer på bloggen min! Så fine bilder du har tatt av baksten! Det så virkelig godt ut. Ser at du jobber i barnehage, selv jobber jeg på en barneskole, i morgen skal vi lage rundstykker sammen med elevene, i neste uke blir det noen julekaker. :) Søte julestrømper du har sydd!

Karna sa...

Så flink du har vært, kjempe skjønne kanin kaker.....Tror ikke jeg rekker å bake noe i år, blir nok kjøpt ferdige.....huff en dårlig husmor....

Emmeline sa...

Enig med Karna: Supersøte Kaniner.
Vi fikk kakemannformer i Donald Duck for noen år siden, og ungene har lagt sin elsk på de formene. Det blir liksom Mikke Mus pepperkaker og Pluto kakemenn---syns ikke det er så veldig stilig må jeg innrømme, ikke særlig julete i allefall. Men de trykker i vei og da får man jo bare late som ingenting:)
Du driver jo i en bransje der det er supertravelt for tiden, imponerende at du klarer å bake i tillegg!

Anni sa...

Tak for hyggelige kommentare i min blog, skønne julekager du har været igang med at bage, her er dagen i dag blevet brugt til julebagningen, så nu er det gjort, en ting mindre der skal være færdigt inden det bliver jul. God advent tid.