måndag 26. november 2007

Det snør........

Kvit snø,
puddersnø,
dalande snø,
glatt snø,
passelig snø,
julekortsnø,
snø her, snø der,
snø over alt,
og meir snø i vente!!DET SNØR nydelig vintersnø! Og så fint som det er ute akkurat no! Her hos oss er det ofte berre kortvarige gleder med snø som er perfekt både i mengde og konsistens. Plutselig kjem og vaskar den bort!

Så i morgon vert det "Jobb-aking" på meg, skal på tur i akebakken med ein del barn, bli både varme og svoltne for så å kose oss skikkelig med deilig varm kakao!Mmmm!


Kom heim frå jobb i 16-tida i dag, og styrta rett inn og henta fotoapparatet, for no var det BLÅ-TIME igjen!! Eg hadde eit innlegg tidlegare i haust om blåfargen som eg er så glad i, er så fasinert av effektane lyset lagar, og no var lyset litt i det blå igjen. Men det er vanskelig å fange det rette lyset, så nokre bilder vart for mørke, nokre vart uklare og dei med blitz fanga opp kun det næraste. Her er likevel nokre stemningsbilder frå i dag ettermiddag.

6 kommentarer:

Berit sa...

Takk for de stemningsfulle bildene! Nå kom jeg i julestemning.

elin1976 sa...

Så nydelige stemningsbilder. Skikkelig julestemning på de. Forresten....julesokken var nydelig ♥

RedRobin sa...

Å, så vintervakkert :o)
Ble litt misunnelig nå kjenner jeg. Her i sør har vi ikke sett snurten av snøen så langt....

Ønsker deg en fin dag og en trivelig uke!

Marte sa...

S� mye fint du lager!!
Og veldig koselig blogg!
Det er koselig � f� litt julestemning:)

Ha en fin dag!
Hilsen Marte

Emmeline sa...

Herligheten...Du er så heldig med dette vakre været. Motivene dine er lekre..håper datteren koser seg hjemme igjen fra det store utland og med skikkelig julevinter også! Herlig:)

elin1976 sa...

Takk for tipset med linken....skal se om jeg ikke får til disse vimplene. Har funnet et ganske bra mønster på nettet. Så da er det bare å gå i gang med å sy. Ha en fin dag:O)