måndag 1. oktober 2007

Musikk til blogginga??

Eg er veldig glad i å høyre på radio, både norsk og utanlandsk. På parabolen finn eg mange radiokanalar som eg høyrer på av og til, nokre fast, som td. svensk og dansk P4.


På internett finn ein veeeldig mange kanalar, så her er det berre å søke og høyre i veg. Mange har webradio som du kan høyre direkte på, andre kan du gå inn på og også høyre tidlegare program. Og det fine med enkelte kanalar som spelar musikk, er at det viser på sida kva for artist og tittellåt du høyrer på.


I "Link-feltet" til høgre har eg lagt inn to linkar til radio, Lugna Favoriter er ein svensk radiostasjon som spelar heile døgnet rundt.
Radio.no har ei oversikt over mange av dei norske kanalane du kan høyre på nettet.Internettradioar:

RadioNett Stavanger Aftenblad Nettradio Studentradioen MIPS (Intern nettradio)PowerFM.noFuturestationRadioplanetNordic RadioRadio Norway

Riksdekkande:
NRK P1NRK P2 NRK Petre NRK Alltid Nyheter NRK Alltid Klassisk NRK Stortinget NRK Distriktskontorer P4 Radio Hele NorgeKanal 24

1 kommentar:

Kreoline sa...

Elsker også og høre på radio, det går mest på P4, masse god musikk samt greie ting å høre på. Nydelig pusekatt du har, har også en koselig liten guttepus som nylig er kastrert, nå vil han nesten ikke ut, skal bare være inne å kose. Ha en fin uke, klem fra meg.