tysdag 28. august 2007

Nye kjøkkenting

For eit par veker sidan var eg på bytur til Ålesund, ein fantastisk by som eg vil vise bilder frå seinare. Men når ein er der ein sjelden gong, så må ein sjølvsagt kikke på alt som finst av butikkar, og det dukkar alltid opp noko spennande rundt neste hjørne. I ein bruktbutikk dumpa eg bort i denne solide skåla, og både fasongen, fargen og pris på 40 kr passa meg bra, så denne vart med heim.

I tillegg fann eg fine kjøkkenhandkle på Princess. Det første som vart laga i skåla var vaffelrøre, og vaflene smaka fortreffeleg.


I ein ganske utsøkt kjøkkenbutikk fann eg desse muffinsformene av silikon, litt artig akkurat det då, for om morgonen før eg reiste såg eg på Godmorgen Norge på TV2, og der stod Wenche og brukte akkurat desse formene. Dei er litt store, omtrent som papirformene til amerikansk muffins. Og prisen var også stor, 99 kr for 6 stk takk!! Men ein kan no samle på slike då.....

9 kommentarer:

Haldis sa...

Dei såg veldig fristandes ut vaflane dine. Fine fargar på muffinsformene, alt ein kan få kjøpt!

kicki sa...

Hello Norway!
Vad kul att du har länkat till mig - sja genast lägga en länk tillbaka till dig. Kika gärna in hos E-butiken www.countrystyle.se också så får jag se vad du tycker om den.

Med venlig hilsen

Kicki

Uppe på vinden sa...

Fimna bilder, man blir fikasugen!! Uthuset har en hemsida: www.uthuset.com Jag mailade Helena och fick på så sätt beställa ljusslingan via henne....Må gott! Kram!

Ida sa...

Bollen er flott!
Gratulerer. :)
Og jeg tipper at vaflene smakte fortreffelig. Mmmmm....!
Muffinsformene er glade og fargerike.
Og til ditt forsvar, så kan du jo ha dem leeenge. Da blir jo prisen forsvarlig.
Ønsker deg en riktig fin helg.

Kreoline sa...

Nydelig bolle, de er utrolig gode å bruke til bakst. Skulle så gjerne ha vært i Ålesund, har aldri vært der, det ser ut til å være en vakker by ut i fra bilder jeg har sett. Muffinsformene var lekre og fargerike.
Ha en fin uke.
Klem fra meg.

Malinken sa...

Flott bolle, og prisen var det jo absolutt ingenting å si på! :-)
Har dessverre ikke vært i Ålesund, men det ser ut som en fin by etter hva jeg har sett. Gleder meg til å se noen bilder derfra. .-)

Ha en fin tirsdag.
Klem:-)

Strikkemor(o) sa...

Fine kjøkkenting du har handla!
Eg fekk så dårleg samvit den kvelden du skreiv kommentar om vottane mine, at eg måtte finne dei fram og strikke nokre centimeter! Det går ikkje så fort med dei. Eg har ikkje rette teknikken når det gjeld å strikke mønster med to fargar... Og så er det kanskje fargane eg ikkje er heilt sikker på...Hm vi får sjå...

May K sa...

Hei og takk for besøk på bloggen min. Koselig at du linker meg! Jeg misunner deg de muffinsformene! Stod med tilsvarende i handa i en butikk i California for et par år siden, men satte dem tilbake og har angret etterpå!

Emmeline sa...

Så koselig med hilsen fra deg på bloggen min.
De logoene fra Lex er ikke vanskelig å kopiere. Jeg fant en logo på nett, som jeg speilvendte og printet ut på fotoark som er beregnet på stoff. Videre strøk jeg logoen på putetrekket og voila... Dermed ble det putetrekk med logo.
Fotoark til stryking på stoff finner du på clas ohlson, håper du får det til.... Lykke til!