tysdag 31. juli 2007

Ikea-katalog 2008No er verdens største trykksak, Årets IKEA-katalog,omtala som MØBELBIBELEN, i ferd med å bli delt ut verden over. Svenskane fekk den nyleg, snart får vel vi òg den her i landet?Såg på ei side at det skal delast ut heile 191 millionar eks. !! Kor mange trailerlass blir det tru??

Du kan bla i den ved å trykke her, du får fram den svenske versjonen, men det er vel dei same varene som står i den reknar eg med.

8 kommentarer:

Lantlivs Anna sa...

Hej Juliann! Jag har försökt svara på din fråga hos mig, kika in där!!

Ida sa...

Ja. Denne "Bibelen" må nok leses fra perm til perm..... ;)
Vi får vente på den da. Tålmodige.... ;)

Malinken sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar :-)
Fargen jeg har brukt på bloggen min er #564b45 Fant fram til den ved hjelp av litt prøving og feiling.
Du kan enkelt endre fargekode på bloggen din på "skrift og farge" som ligger under "Mal"

Håper du fikk svar på det du lurte på :-)

Ha en fin kveld.

Malinken sa...

Ta en titt på denne siden her feks
http://html-color-codes.com/

Glemte helt å si istad at jeg synes det nye headingen din er kjempefin!
Ser at du har skaffet deg Photoshop Elements. Vurderer å skaffe den selv, Picasa2 har ikke så mange muligheter dessverre. Spennende å prøve seg fram :-)

Ronille sa...

Gratulerer med ny Blogg. Skal på Ikea på tirsdag, lisje snuppa skal begynne å studere i Tr heim, (skal kjøre flyttelasset), men regner med at endel er utsolgt no rett før skulestart. Ho har heldigvis det meste fra før og bur møblert. Ha ei fin helg :)

VÅRT NYA HEM sa...

Kul att besöka din sida, jättefin! Jag tycker tyvärr Ikea-katalogen var lite av en besvikelse... men man har kanske lite höga krav!?! Ha en skön helg! Kram Jenny

STRIKKEMOR(O) sa...

Ikea er toppen! Mykje fint og billig der! Problemet er berre at det er for få Ikeabutikkar i Noreg. Men då er vel kataloghandel eit alternativ. Eg anbefalar oppvaskbørstane som står av seg sjølv på vasken ved hjelp av sugekopp.....

Signes vind sa...

Du frågade om typsnittet på mina collage på min blogg och det heter Scriptina. Jag har hittat det på nätet men kommer tyvärr inte på var.
Lycka till i letandet!