måndag 6. april 2009

Sesongstart!

I går var det sesongstart for årets campingliv! Vi har campingvogn i Skjåk, der har den fast plass, og eg brukar å seie at dit reiser eg når eg vil være KLIMAFLYKTNING! For ofte regnar og regnar det her på Vestlandet, og vi vert skikkelig underernærte på sol og varme. Då er det godt å ha sitt eige krypinn å flykte til!
I Nordfjord var det regn og vind i går, men austanfor fjella???? Delvis skya, mykje sol, 11 gr men litt kald vind av og til. Likevel var det ikkje verre enn at eg kunne dra ut sommarstolane og setje meg og nyte sola, roen og eit strikketøy! Herlig!

...og over campingvogna skein sola ned gjennom takluka!

Nytrakta kaffi høyrer med, men før vi kom så langt var det testing av batteri og alt elektrisk utstyr. Og alt var i skjønnaste orden,....det var godt, for ein veit aldri etter ein lang og kald vinter.

Og om det vart for kald vind, så var det koselig å sitje inne og sjå ut!

8 kommentarer:

Haldis sa...

Dette såg herligt ut! Vi fekk ein fin prøve på fine veret laurdag her vest om fjella.

Inger sa...

Så koselig det var her da. Vi startet vår sesong for 2 uker siden, men vi har nok fortsatt vinter. Ha ei riktig fin påske.

toja sa...

Ønsker deg ei riktig god påske! Kos deg i vogna :)

Villa Luftslottet sa...

Kos dere glugg ihjel:)
Riktig god påske:)
Sol fra Nina

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei god påaske :) Er det på Bismo dokke har vogna?

Mallemor sa...

Heldige Juliann ! Her er familien til fjells idag, mens eg må holde meg innandørs med feber rundt 39 på andre dagen. Skulle vore på møte i kveld med mat, men det lar seg ikkje gjennomføre. Eg var vel kanskje litt for våryr fredag og lørdag då vi hadde 27 varme grader i skyggen på terrassen. Ha ei fin påske helg både du og Juliann mannen. Her skal eg gjere det beste ut av det. :)

Lindas Hus.. sa...

Hei!ha en flott ferie i vogna.
Gronne brikker som du har kjøpte jeg til hytta nå til påske.flott med litt frisk farge.Kos deg med sol og strikketøy.Her er det tåke så tykk som grøt.Ha en fin dag!
Linda :))

lovecountrychabbychicstyle sa...

såå herlig! (misunnelig) ønsker deg og dine GOD PÅSKE
klem fra Lillan