søndag 29. juni 2008

Rabarbrapai

Denne gode , litt sursøte paien blir søndagens snadder til kaffien!

Mørdeig til kaka:
125 g margarin
100 gr sukker

Rør sukker og margarin kvitt
Tilsett 1 egg
3,5 dl mjøl
1 ts bakepulver

Evt. kan du lage alt i foodprosessor, det går heilt fint!

La deigen stå litt kaldt, evt natta over i kjøleskap.
3/4 av deigen trykkes ut i ei paiform
Ha oppi 1 pk Piano vaniljekrem
Kutt ca 3 stilkar rabarbra i små bitar og ha ut over, sukre dei godt!

Lag "gitter" av den siste 1/4 av deigen.

Steik v/200 gr i ca 35 min.
Pynt med melis oppå kaka, då smakar den ekstra godt!
Velbekomme!

5 kommentarer:

Marianne sa...

Tusen takk for tipset, jeg trenger rabarbra-oppskrifter. Masse rabarbra, men hva skal man gjøre med alt lurer jeg? : )
Hilsen Marianne

Karna sa...

Nam nam nam...herlig, elsker pai..med is!

Denne må jeg bare teste ut, mine foreldre har massevis av rabarbra!

Takk for tips og oppskrift!

Marianne sa...

Takk for flere tips. Noen ganger hadde litt husmorskole vært bra å ha!
Hilsen Marianne

Huset på toppen sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg, det eralltid kjekk å treffe nye blggvenner m
og for en koselig og fin blogg du har, nå her jeg tittet gjennom siden din litt,også mye inpspirasjon det er her hos deg!!

Tusen takk for kake, den smakte fortreffelig :o) Jeg var innom IKEA i dag for jeg måtte kjøpe meg en ny pai form,den jeg hadde sprakk sist jeg laget skinkepai :(

Ønsker deg en fin mandagskveld!!
ps. håper det er ok at jeg linker deg på min side:-)
Klem
Linda

Elin sa...

Har ein link her frå ebay http://cgi.ebay.com/Kaffee-Fassett-Beach-Balls-Holiday-100-Cotton-3-yd_W0QQitemZ280240373946QQihZ018QQcategoryZ71207QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Eg er nesten sikker på eg kjøpte det hos Desiree for mange år sidan, finn det ikkje på nokon av dei norske nettbutikkane eg har surfa på no. Fargane her er kanskje bitte litt annleis enn det stoffet eg har litt igjen av. Elles så er det masse flott Kaffe Fassett på Fat Quarter Shop.