torsdag 21. februar 2008

Rosemeditasjon

Eg driv og leikar meg litt med bilder, effekter, musikk og programmet Windows Movie Maker, og har no fått til ein videosnutt av rosene mine.
Musikken i bakgrunnen er Enya "Watermark"

11 kommentarer:

Bara Gry sa...

Så imponerende! Er det ikke vanskelig å få lagd en sånn video? Går man inn på Windows hjemmeside, eller er det et program som Blogger har? Nå ble jeg nysgjerrig :-)

Har forressten ikke sett deg inne hos meg. Håper det ikke är noe gäärnt med inloggningen. Legg gjerne igjen en melding i dine egne kommentarer, så kan jeg sende deg en ny inloggning .-)

Klem Gry

Bara Gry sa...

Ååå, så hyggelig at du er inne hos meg iblandt! Godt å vite hvem som pleier å väre på besök. Undra litt om du ikke ville väre med, eller om du ikke kunne komme inn ;-) Men nå vet jeg. Forstår at det ikke alltid finns tid til å kommentere. Jeg selv pröver å skrive litt hos de som har lagt igjen kommentar hos meg, og på så vis får man daglig eller ukentlig kontakt med de forskjellige bloggerne.
Er jo ganske lett for meg å fölge opp dette også, ettersom jeg har stengt blogg. Så da begrenser det seg med besök.

Ja, den vogna höres grei ut, ha,ha.. Vi har en Polar idag, men behöver egentlig ikke å ha en vinterisolert vogn. Er ikke de store skifantastene, og foreldra mine har hytte näre fjellet, så hvis vi vill på skitur så er vi der. Det er derfor ikke noen vits i å "kaste bort" penger på vinterisolasjon. Har tenkt litt på Hobby (som etter sigede har fått mye bedre rykte de seneste årene), Knaus (såklart), Bürstner og en annen tysk vogn som jeg ikke husker navnet på. Vi får se hva vi ender opp med. Planlösningen vi vill ha ligner litt den dere har. Vi vill ha tre köyesenger på tvers lengst bak. Det skal finnes ett par höyskap også i tilknytning till sengene. I midten vil vi ha kjökken og sittegruppe, helst i U-formasjon. Lengst fram en dobbeltseng med bad ved siden av. Vaskefatet får gjerne väre utenfor badet. Syns det ser praktiskt ut. Mye forvaringsplass er også viktig. Skulle helst ville ha ovn, ettersom jeg er glutenintolerant. Jeg behöver å bake bröd en gang eller to i uka. Men vi har sett de der smarte formene som du kan bake i på plata! Skal sjekke det litt, for hvis det fungerer så er ikke ovn et krav.

Nei, nå blir det litt langt her. Blev så ivrig over å möte en campingvognsfantast! Må få höre litt hvor dere har värt og sånn. Vi har litt lyst til å gi oss på en tur til Venezia og sjekker litt på nettet om dagen. Har dere värt nedover der noen gang?
Ja, nå begynner jeg å skravle meg bort igjen. Ha,ha...

Sov godt! Klem Gry

Bara Gry sa...

Jeg ler IKKE. De förste 5-6 turene vi gjorde var max 2 timer hjemifra, så med den målestokken har dere virkelig värt på langtur, ha,ha...

Vi syns bare det er veldig dyrt å dra utenlands med tre barn. Det koster like mye for en uke som for flere uker ute med vogn. Tenkte at lengst nord i Italia ikke er så avskrekkende langt, og dessuten burde det väre ganske godt badevann i Egeerhavet- men vi har ikke bestemt oss enda. Vi reiser like gjerne runt i Sverige og Norge også. Det er rett som du sier, man skal ikke bare kjöre heller...

Nå MÅ jeg legge meg, hi,hi...

Klem Gry

Husflidstausa sa...

Her er det berre ein ting å seie. KJEMPEFLOT!!!

Husflidstausa sa...

Skulle selvfølgelig være kjempeflott med 2 t-er.

Berit sa...

Fantastiske rosebilder!
Ha en fin helg!

Lindas Hus.. sa...

Fantastisk lekkert,med nydelig musikk til.God helg!

Kreoline sa...

Nydelig og nydelige roser. Vi skulle nå hatt det som pusekatten lenger nede, sånn av og til hadde vært herlig. Nydelig quilt du har laget. Ha en kjempefin helg, kos deg og slapp av som pusen gjør. Klem.

Anni sa...

Høre lige musikken på dit skønne vidioklip mens jeg skriver, skriver lige i indlægget hvordan jeg har lavet det, så kik igen.

Ida sa...

Vakkert! :)

Mona sa...

Nydelig og stemningsfullt.