tysdag 25. desember 2007

Christmas Day

"Engler daler ned i skjul", her hos meg har ein engel tatt bolig i drivhuset mitt. Eg tok det inn i starten av desember og fekk vaska det skikkeleg etter ein lang utesesong. Ei lyslenke fekk plass inni, det same gjorde ein glasengel , ei sølvkule og eit isfjell-stearinlys.

Dette vart eit skikkelig lyshav i stova, fungerer både som lampe og dekorasjon.
Dagen i dag har elles vore litt i amerikansk stil, Christmas Day = vår Julafta! Eg og vår amerikanske gjest har markert det og laga til eit skikkelig festmåltid!
Kalkun stod på menyen med skikkelig stuffing i amerikansk smak: Loff, løk, sopp, stangselleri og kyllingkrydder. Tilbehør var heimelaga potetmos, rosenkål, gulrot og 2 ulike Toro kyllingsausar. Mmmmmm, det smaka HIMMELSK! Kunne ikkje fått noko betre om vi gjekk på ein flott restaurant!

1 kommentar:

Emmeline sa...

Hei Juliann, høres ut som om dere bare nyter romjulsdagene. Menyen din med amerikansk kalkun høres også KJEMEDEILIG ut. Jeg har fått anbefalt å prøve akkurat denne stuffingen som du skisserer, men har ikke dillet meg til det. Tror jeg må klare det neste gang.

Så koselig det lille drivhuset med lysslyngen var;) Kjempefint og stemningsfullt syns jeg.
Må få takke for mange og koselige besøk av deg på bloggen i året som gikk. Alltid kjekt å komme innom her for å se hvilke fine ting du har sydd, eller å få noen gode tips til radiostasjoner eller Irske Enja perler! Håper du og dine får en fortsatt fin romjulstid:) Gode ønsker fra meg!