torsdag 16. august 2007

Nå det regner som verst.....

Så mykje rart det er å finne i bloggane! Kunne ikkje dy meg for dette veldig aktuelle bildet av sommarsko som tåler skandinavisk sommarver!!!

Eg dumpa innom bloggen til Tone M (der eg lånte dette bildet), og der stod dei og lyste mot meg, måtte berre le eg!! Besøk henne i bloggen hennar, lurer litt på om ho har hatt fint ver i sommar??

8 kommentarer:

Ingun sa...

Hei der .....riktig fottøy til Nordfjordsk vær nett no praktfulle
beste helsing Ingun

Tiril sol sa...

Eg vil ha dei blå når vi skal på tur!!!!

Mallemor sa...

Tenk dokke trave rundt på Øybergseter i sleke sko. Wow!!

Haldis sa...

Oi, dei hadde eg hatt bruk for når eg gikk tur i kveld.Eg vil ha dei svarte. Juliann du må reise å kjøpe så vi har i klubben. Kanskje vi kan ha til å låne ut i klubben på tirsdagsturene. Da må det bli farge etter kor mange turer ein har vore med på, gul leder sko osv.Tour de Nordfjord, nesten som Tour de France.

Elin sa...

Veldig spøkefulle kommentarar. Bra de held humøret oppe der ute i Eid...

Ida sa...

Hehe. Slike skulle jeg hatt i dag.
Hvis jeg våger meg ut da....
Det plasker ned.
God helg til deg. :)

Uppe på vinden sa...

Hej & för titten på min blogg! Ja visst är brädan fin, tyvärr har Anna ingen egen blogg. Hon illverkar just nu massor av brädor, det går bra att beställa via mig! Man kan få med annan text också! Hon gör andra saker också, de dyker nog upp här så småningom! Ha det gott!Kram!

Koselig koselig sa...

å herremin, jeg holder på å le meg i filler av de skoene,hahahahaha... utrolig kule!!! *ler*

ang photoshop elements så anbefaler jeg deg å se inne på siden min under etiketter data den posten som heter yess! oppskrift på hvordan få store bilder på bloggen!

ellers gjør jeg slik når jeg lager collager i elements. jeg velger for eks en ferdig mal som du finner øverst på siden under skapa/create (jeg har svensk versjon). der bruker jeg oftest albumsider eller gratulasjonskort. Så åpner det seg en ny side og der må du velge layout. velg layout og ok.
Nå må du gå under BILD og velge å rotere bildet slik at det blir stående. jeg får nemlig for brede liggende bilder for min blogg.

så kan du klikke inn bilder, du kan legge til ekstra bilderammer selv om du allerede har valgt for eks bare en. legg til bilder, legg til former og annet. mix og match. du må nesten bare prøve deg fram. de lange bilde collagene mine er flere collager satt inn etter
hverandre-

håper du får til :)