søndag 25. mars 2007

Vårdag


Ein kjempeflott dag i dag, sikkert årets varmaste, kanskje 14 gr. I sola var det reine sommartemperaturen, så i dag har det vore litt rydding og vasking på verandaen. Må gjere klart til gode dagar ute, kanskje allereie i morgon, for vermeldinga spår sol til og med onsdag. Då blir det å kose seg ute etter jobben med posten, litt handarbeid, noko varmt å drikke og med radioen på. Eg gledar meg......

Plutseleg kom det ei humle og sette seg på rekkverket, årets første, så no vaknar det til liv i både jord og luft.

5 kommentarer:

Mia sa...

Har det ikke vært fantastisk vær i helgen! Har bare kost meg ute i solen (fått litt fregner på nesen...) Og vårens første lam hos oss ble født idag... Men dette må jo bare nytes. Og fint skal det bli imorgen også... og på onsdag... (hvor skal dette ende... vår så tidlig? men klager ikke))

Dinemor sa...

Vi har riktig storkost oss i helgen, i nydelig vårvær her i Tønsberg også :) Og det er flott vær i dag også! Våren er deilig :)

lappemor sa...

Hei, Juliann. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Så deilig dere må ha det med vår og varmegrader. Gleder meg til det blir slik her også :)
Hyggelig at du linker til meg.

RedRobin sa...

Hei! Virkelig en deilig helg vi har hatt, ja. Og årets første humle er jo virkelig et tegn på sommer og sol!! :o) Masse koselige vårsysler du har drevet med i det siste ser jeg. Ønsker deg en fin uke i fortsatt vårsol.

RedRobin sa...

*senil, senil*... håper det er greitt at jeg linker deg i bloggen min.... Hukommelsen forsvinner i takt med at sola stiger tror jeg! Hihi!