onsdag 14. mars 2007

Lurer på.........

Så artig, ser at no er linken min komt inn på sida til Lappetausa, lurer litt på om det er dette som kallast å tagge nokon??? Eg er ein fersking i bloggefaget, så eg må til å lære meg nye ord og uttrykk, og kanskje nye reglar òg?? Er det nokon som kan rettleie meg, så seier eg takk! Lurer forresten på om eg berre kan legge linkar til andre bloggar inn på lista mi utan å spørje......... veit nokon det?

4 kommentarer:

Laila P sa...

Hei juliann

Dette var morsomt. Spørs om ikkje det er fleire som må til å lage blogg ja!

Liv-Toril sa...

Du kan gjerne linke til meg :-) Jeg har både nettsider og en blogg. Stort sett så er det i alles interesse å få besøk på sine sider. Når du er innom bloggen til den det gjelder, så gjerne legg igjen beskjed om at du linker til vedkommende.

Timotei sa...

Gratulerer med ny blogg! Dette ser spennende ut. Gleder meg til å følge deg videre! Jeg pleier å si fra hvis jeg linker til noen. Synes det er litt greit å gjøre det sånn. Du må gjerne linke til meg hvis du vil!

@tone sa...

Takk for besøk i bloggen!
Det er så kjekkt når folk legg att ei lita helsing!
Og så fint at du og fekk nytte av infoen eg gav Lappetausa!Berre spør om det er noko du lurer på, men no kan du sikkert like mykje som eg kan.
Er sjølv ny både med blogging, strikking, toving og nålfilting.Eg trivst jo med å eksperimentere, og jaudå, det kjem nok sikkert meir nålfilting i bloggen min.
Kjenner du Elisabeth Augusta? (Ser du og Quiltar)
Det skal bli kjekkt å fylgje med i bloggen din!
Ha ei god helg!
Tone